dimecres, 26 d’octubre del 2011

Anonymous facebook.

Segons un suposat integrant actiu en operacions d'atacs digitals de *Anonymous i alguns altres esdeveniments recents la informació que ens ocupa, donada per centenars de mitjans entre ells alguns com per exemple la CNN, no és correcta del tot.

Resumint aquesta font explica que l'Operació Facebook és una iniciativa de *Anonymous nascuda fa bastant en un canal de *IRC els objectius del qual eren d'una banda informar als ciutadans dels perills de privadesa de Facebook i per l'altre encoratjar a a el gent a tancar els seus perfils a la xarxa social. Amb el pas del temps l'operació va ser quedant en l'oblit, però molts van continuar xerrant al canal de *IRC sobre quin més es podia fer contra Facebook decidint finalment un grup reduït de *Anons rellançar l'operació canviant la intenció original per un atac d'algun tipus per acabar amb la xarxa social.

D'altra banda via diversos comptes de Twitter associades a *Anonymous altres integrants s'han desmarcat de l'Operació Facebook i han deixat clar que la iniciativa “ha estat organitzada únicament per alguns *Anons”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada